Access Bars

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was, in je hoofd en je lichaam?

 

Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

BARS (Engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten.

De punten zijn bijv. heling, lichaam, seksualiteit, geld, controle, veroudering, hoop en dromen, bewustzijn, creativiteit, enz. Afbeeldingsresultaten voor access consciousnessDaardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Access Bars is een ongelooflijk dynamische techniek die nuttig is voor het verminderen van stress, depressie, angst, het stoppen van het ‘gemaal’ in je hoofd, het verbeteren van slaap, voor ADD en ADHD, voor kinderen voor de examens, zwangere vrouwen , enz.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Access Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

Ook kan ik andere Access Body processen geven, waaronder de Facelift, die kan gegeven worden op het gezicht en hoofd en werkt door het gehele lichaam.

Bij volwassenen duurt het  60 tot 90 minuten.

Ik heb mij in mijn leven nog nooit zo ontspannen gevoeld. — Anneloes

“Ik zit niet meer gevangen in mijn eigen gedachten en ik merk dat mijn blik letterlijk breder is geworden. Na een paar weken heb Ik werk gevonden omdat ik me niet meer liet ontmoedigen.” – Peter.

Er is veel verandert sinds ik een Acces Body proces heb gehad. Ik voel mijn lichaam meer en ik heb meer energie. Geweldig. — Saskia

Wat is er nog meer mogelijk?

 

Neem vrijblijvend contact met mij op voor vragen of een behandeling.

Ik hoop je gauw te spreken, Liduin

e-mail; praktijkligthart@kpnmail.nl

of via contact formulier