Rust in je hoofd en in je lichaam.

Herken jij jezelf hierin:

Uit balans

Je zit (te) veel in je hoofd. Je lichaam voelt verkrampt, je kunt moeilijk ontspannen?

Allergie of verstoring

Wil je ook graag van die vervelende hooikoorts of “allergie voor je collega”af?

Pijn in je rug, schouders of nek?

Bijvoorbeeld door scheefstand weer recht te zetten door middel van het een hogere frequentie aan te bieden.

Van klacht naar kracht.

Je hoofd maakt overuren en je vindt het lastig om bij je gevoel te komen? Op je werk wordt er steeds meer van je gevraagd en thuis moet je ook van alles nog regelen. Met als gevolg veel stress, drukte, fysieke klachten krijg je ook. 

Wil je dat nu veranderen?

Ben jij klaar voor een leven waar JIJ aan het roer staat, weer kan genieten en ontspannen bent. 

Weer in je kracht staan en nee durven zeggen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Laat mij je begeleiden!

 

Mijn missie is het om jou te helpen om jouw relatie met jezelf te herstellen, zodat jij je weer toegang hebt tot jouw innerlijke kracht en zelfvertrouwen.  

Nooit meer anderen op de eerste plaats zetten.

Stress, fysieke klachten, anderen vertelden wat ik moest doen, niet meer weten wat ik wilde. Burn-out tot gevolg, dan binnen 3 maanden weer vol aan de slag, dat is mijn ervaring. Daardoor heb ik besloten om verschillende opleidingen te gaan volgen om mijzelf te helpen en ook jou.

Als verpleegkundige zie ik veel mensen die gespannen en gestrest zijn. Ik wil mensen helpen om op een ontspannen manier voor zichzelf te gaan zorgen. Zodat je kan leven vanuit je innerlijke  kracht en vertrouwen in jezelf. Weer kan gaan stralen en zijn wie je eigenlijk bent.

Weet dat jij ook KAN veranderen!
Jij kunt nu de keuze maken om een stap te zetten en VOORUIT te gaan in je leven.
Met de behandelingen die ik geef en de praktische tools die ik je aanreik.

Als ik het kan, kan jij het ook.

Vanuit innerlijke kracht

 kun je focus houden, helder denken en niet snel zult worden afgeleid.

Volkomen ontspannen voelen

en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren.

Geen hooikoorts meer

door het lichaam weer normaal te laten reageren op verstoringen.

Ervaringen van mijn klanten

Ik had last van hooikoorts en elk jaar daar flink last van rode ogen, loopneus. Door middel van spiertesten is uitgezocht waar het mee te maken had. Deze zijn gereset om mijn lichaam weer normaal te laten reageren. Ik heb het ook geleerd van Liduin.

Het pollenseizoen is geweest en ik heb geen geneesmiddelen in hoeven nemen. Ik ben wel aan de slag gegaan met je advies om een doekje over de auto te halen, en dat dan resetten. Elke keer als ik hoorde dat er andere pollen in de lucht waren. Zo fijn, Dank je.

Dit was een Quantum-Allergy® behandeling.

Marije

Ik had een andere allergie, voor mijn manager van mij. Na de behandeling met Quantum-Allergy® voelde het heel goed.

En op mijn werk kwam ik hem weer tegen en dat was geen probleem. Ik kon hem gewoon duidelijk maken dat ik geen tijd had. Dat ik het met alle plezier wilde doen maar dan moest er wat anders blijven liggen. En hij had gezegd dat alles prioriteit was. Dus de keuze was aan hem. Geen probleem zei hij, en ging het iemand anders vragen. Geen stress  daarover bij mij, het voelde gewoon goed.

Victoria

Hoe kan een consult eruit zien?

Door een combinatie van verschillende Energetische behandelwijzen naar het beste resultaat.

Een behandelintraject begint altijd met een uitgebreide intake waarin we gezamelijk de uitgangspositie bepalen. En ook al een eerste behandeling uitgevoerd.

In vervolg consulten zetten we de behandeling voort, met aandacht en respect voor jou, het is immers jouw proces!

Mijn behandelwijzen zijn: Quantum-Touch®, Quantum-Allergy®, Quantum-Share®, Acces® Bars, Being Authentic

Wil jij ook ontdekken hoe jij je weer goed kunt voelen?

Neem dan contact met mij op voor een kennismaking sessie en laten we ervoor gaan!

Veelgestelde vragen

Wat is een Quantum-Coach®?

Een Quantum-Coach®, helpt je om op Quantum – niveau te veranderen, daar waar jij wilt veranderen.

Quantum-Touch is een krachtig healingtechniek en heb je alleen je ademhaling en bewustzijn nodig. Door je bewust te zijn van jezelf, van je liefde en je intentie kun je het zelfgenezend proces versnellen. Iedereen kan het gemakkelijk leren en is in staat er kleine “wonderen” mee te verrichten. Het lichaam kan zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Quantum-Touch® kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en welbevinden. Als de beoefenaar van Quantum-Touch® een hoog trillingsveld van levenskracht – energie aanbiedt op een gebied met pijn of ontsteking dan zorgt hij op deze wijze voor de mogelijkheid tot healing door resonantie en afstellen.

Wat is Access® Bars?

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Wat is Quantum-Allergy®?

Uittesten van aanwezigheid niet bekende allergieën of intoleranties m.b.v. kinesiologie (spiertesten)
Als je bedenkt dat alles, elk mens en alle materie, zoals bijv. voeding, contactstof en het weer, maar ook elke aandoening een eigen trillingsfrequentie heeft, kun je je voorstellen dat bepaalde frequenties je in de war kunnen brengen of verstoren. Dit kan leiden tot allergieën of intoleranties. Verstoringen kunnen op veel manieren ontstaan. Je kunt oorzaken van verstoringen opsporen en resetten met Quantum-Allergy®, zodat je balans verbetert. Maar ook een emotionele klacht of bijv. een angst transformeren, denk aan hoogtevrees.

Niet bij analfylactische reacties.

Wat is Being Authentic?

Elke klacht, zowel fysiek als mentaal, wordt veroorzaakt door spanning die is opgeslagen in je lichaam. Die opgeslagen spanning kun je alleen oplossen door middel van ontspanning.

De snelweg naar ontspanning is aanraking. Aanraking is je eerste levensbehoefte en het zorgt onmiddellijk voor een veilig gevoel en ontspanning, mits dit op een betamelijk manier gebeurt. Wat betamelijk precies inhoud ervaar je tijdens de lesdag.

Zachte aanraking is de manier om snel en doeltreffend spanning op te lossen, waardoor je als coach de mogelijkheid schept voor duurzame transformaties met blijvend resultaat.

Ervaringen van mijn klanten

Ik had geen verwachtingen voordat ik begon. Ik dacht: ‘Net ff paar stappen verder dan Access® Bars’. Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Ik ben heel dicht bij mezelf gekomen. Ik heb een heel oud stuk dat diep in mij verankerd was, waar ik geen ruk meer aan had, losgelaten. Ik heb het letterlijk zien vertrekken. Het maakte mij heel emotioneel. Tot nu toe kwam ik er niet vanaf en nu was het zo weg, wat een cadeau! ‘

‘Het zonnetje schijnt weer vanbinnen’.

Lisselot

Ik was al een tijdje niet meer zo blij met mijn werk, maar wist enerzijds niet wat ik dan wel wilde en anderzijds durfde ik mijn baan niet op te zeggen.

Nadat er tijdens de sessie eerst oud zeer is opgelost, voelde ik mij krachtiger, energieker en meer ontspannen. Ik kreeg ineens duidelijk wat ik qua werk wil. Ik kies ook in mijn vrije tijd meer voor mijzelf en heb weer een oude hobby opgepakt.

Dit was een behandeling met Access® Bars en Being Authentic.

Anouk

Laat je eens verrassen

Hoeveel woorden ik ook opschrijf, ik kan niet uitleggen hoe het voor jou werkt, je moet het ervaren.