Helende handen - Praktijk Ligthart

Quantum Touch®

Ik wil je graag wat Quantum Touch® is vertellen, mijn ervaring en van klanten delen.

Ik kwam in 2007 voor het eerst in aanraking met Quantum Touch®, ik hou van dingen doen, van anderen helpen en zeker als het makkelijk kan.

Vanaf het moment dat ik geleerd had om te testen en te behandelen ben ik mijzelf, maar zeker ook mijn familie, vrienden, collega’s en kennissen dagelijks gaan behandelen.

Ik werk in het ziekenhuis, waar ik ook erg begaan was met de patiënten daar. Ik wilde het daar ook toepassen, om daar de mensen te helpen zich beter te voelen. Nu jaren later werk ik daar nog steeds, alleen kan dat niet zo zoals ik graag wil. Daar is een hele andere visie dan ik heb. Ik wil graag iets aanreiken wat helpt en niet aan symptoom bestrijding doen. Dus heb ik mijn eigen praktijk gestart en pas het nu toe met geweldige resultaten. Het geeft mij ook veel energie.

Achtergrond

Wat doet Quantum Touch?helen met je handen Liduin Ligthart

Behandeling

Healing

Levenskracht

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Versnelling van het genezingsproces.

Transformatie van structuur

Uitlijnen van botten en wervels

Ook voor baby’s, dieren

Voor emotionele  klachten

Behandeling op afstand

Conclusie

Achtergrond

Richard Gordon, de schrijver van “Quantum-Touch, een doorbraak in het genezen met je handen”, is 1 van de best verkopende auteurs en actieve promotor van levenskrachtwetenschap genoemd. Hij heeft zich als levensdoel gesteld om ons, ook de sceptici, te laten zien en ervaren hoe krachtige energie healing kan zijn en hoe gemakkelijk het te leren is, ongeacht je leeftijd en je achtergrond,. Het toepassen van de wetenschappelijk vastgestelde beginselen van resonantie en afstellen, in combinatie met specifieke – en gemakkelijk te leren – ademhalingstechnieken en bewustzijnstechnieken, kan sterke en wonderlijke resultaten geven.

Misschien is een van de belangrijkste lessen die hij ons onderwijst wel dat ieder van ons, jong en oud de aangeboren capaciteit hebben om onszelf en anderen te helpen. Het is niet de “therapeut” die de healer is: de persoon die de energie ontvangt en gebruikt is de healer.

“Quantum Touch®; iedereen kan het, overal, waar je ook bent en je hele leven lang. Quantum Touch® is als EHBO, je kunt de ander en jezelf direct helpen. Daarom zou er in ieder huishouden iemand moeten zijn die het kan toepassen.”

Zo schrijft Rien Schoneveld. Hij is hoofd in een verpleegtehuis in het buitenland, waar ze ook Quantum Touch® aan hun klanten geven. Super toch. Ik hoop dat het hier ook in ziekenhuizen en andere zorginstellingen kan komen.

Wat doet Quantum Touch?

Door Quantum Touch® kan het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Het is een uitermate krachtige en eenvoudige methode.

Quantum Touch® kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en welbevinden. Spieren en gewrichten nemen na de behandeling weer zoveel mogelijk hun oorspronkelijke plaats in.

Het grootste verschil met andere methodes is dat je bij Quantum Touch® door bepaalde ademhaling en lichaamstechnieken eerst de frequentie van trillingen bij jezelf verhoogt, waardoor je de ander mee kunt voeren in de energie die vrij komt. Quantum Touch® is een revolutionaire helende methode voor lichaam en geest.

Zoals gezegd kun je met Quantum Touch® alles waar je last van hebt aanpakken, zoals pijn, lichamelijke ongemakken en vast zittende emoties. Ook kun je het doen bij dieren en planten. En je kunt Quantum Touch® doen met je handen en met je hart. Met je handen raak je de ander of jezelf heel licht aan, dat is bij Level 1. Bij Level 2 raak je de ander niet aan, maar kijk je met je ogen en gebruik je je hartenergie. En hartenergie is 7000 keer krachtiger dan je hersenen. Ik vindt het prettig om met allebei tegelijk te werken, voor mij voelt dat heel krachtig. Ik vindt Quantum Touch® heel leuk om te doen, want hoe fijn is het om jezelf en anderen te helpen?

Je stimuleert met Quantum Touch® het zelf genezend vermogen, zodat je jezelf van binnenuit kunt genezen. Dat betekent dat een klacht die meestal na zes weken vanzelf genezen is, met Quantum Touch® sneller geneest, bijvoorbeeld in drie weken of zelfs drie minuten. Hoe snel het daadwerkelijk gaat is niet te voorspellen, maar het gaat sneller.

Het zelf genezend vermogen hebben wij van nature. Wij genezen onszelf al de gehele dag door, zonder dat we daar bewust van zijn of daar mee bezig zijn. Kijk maar naar een wondje.

Het lichaam weet zelf wat er hersteld moet worden, waar de botten en spieren behoren te zitten en hoe cellen vernieuwd moeten worden. Je kunt vertrouwen op de intelligentie van het lichaam.

Toen ik een schaal met spaghetti in heet water uit de oven haalde, kwam het hete water door de handschoenen tegen mijn duimen aan. Hierdoor schok ik, bewoog de schaal en verbrandde van één hand meerdere vingers, waardoor er heel snel brandblaren kwamen. Meteen een bak lauw water gepakt, even gekoeld en jodelend mijn vingers geQuantum Toucht. Mijn vingers werden tijdens het Quantum Touchen® nog veel heter. Af en toe, als het echt niet meer ging, heb ik ze even 10 seconden gekoeld in de bak met lauw water, waarna ik weer snel verder ging. Ik heb Yolande snel ge-smst of ze mij op afstand ook wilde helpen. Eén vinger heb ik niet behandeld, omdat die wel meeviel. De volgende dag waren mijn vingers puntgaaf, geen last meer van en niets te zien, behalve de vinger die ik had overgeslagen. Daar zat een fikse brandblaar op. Linda Menkhorst.

Behandeling

Door het gebruik van de technieken verhoog je je eigen trilling. Je legt je handen of richt je hart en ogen op de plek waar je last van hebt. Die plek kan weer lekker mee gaan trillen. Als je een ander behandelt, heel jij die ander niet. Iedereen heelt zichzelf. Degene die behandeld wordt en zichzelf geneest, is de echte healer. De healer geneest zichzelf en heeft de regie over de behandeling. Als je een ander behandelt, vraag je op welke plek de ander last heeft en daar leg je dan je handen neer.

Je kunt iedereen en alles wat met levenskrachtenergie heeft behandelen, dus jezelf, andere mensen, dieren, planten en bloemen. Met Quantum Touch® kun je ook afstand behandelingen geven. Je gebruikt het ook gebruiken om je eten en drinken te behandelen.

Tijdens een Quantum Touch® behandeling maak je gebruik van een aantal belangrijke principes.

Bijvoorbeeld; Liefde, aandacht en intentie.

Liefde is onlosmakelijk met ons mensheid verbonden. Het is aangeboren. Liefde is er altijd of je je er bewust van bent of niet, onafhankelijk van je stemming. Als je met deze aangeboren Liefde aandacht aan jezelf of iemand anders geeft, dan is dat voelbaar. Liefde is een universele trilling.

Quantum Touch® gaat over “er zijn”, jezelf zijn, aanwezig zijn. Je begint met aandacht voor jezelf, liefde voor jezelf. Hoe belangrijk het ook is om anderen aandacht te geven, je begint bij jezelf. Door jezelf aandacht te geven, gaat de liefde stromen en kun je iets voor een ander betekenen.

Je werkt met de kracht van je liefde, met aandacht en met je intentie.

Intentie is dat wat je wilt. Bij Quantum Touch® is de intentie, dat je wilt dat er zelfgenezing plaats vindt. Als je deze drie gebruikt (Liefde, aandacht en intentie), dit zijn de basis ingrediënten, dan kun je je verwonderen over wat er gebeurt.

Ik had al een paar dagen een “raar” gevoel in mijn hoofd.

Dus vroeg ik aan een vriendin die ook Quantum Touch® doet om mij te behandelen, ze deed haar handen op mijn hoofd en mijn hoofd begon te bewegen, eerst zijwaarts en toen van voor naar achteren, daarna rondjes. Ik had het gevoel dat alles op zijn plaats “geschud” moest worden op de een of andere manier. Het was heel intens, maar het voelde goed. Na een tijdje gaf ik aan dat het genoeg was en wat bleek er was meer ruimte en rust in mijn hoofd. Zo lekker. Manon

Healing

Healing of heling betekent terug `heel` worden of maken. in evenwicht met jezelf, je sociale omgeving en de kosmos. Bij healing wordt het welzijn van de cliënt bevorderd via de bewerking van het energieveld dat ieder mens om zich heen heeft. Volgens de encyclopedie.

Voor mij is alle healing, zelfhealing oftewel zelfgenezing, want je kunt alleen jezelf genezen, van binnenuit. Ieder van ons geneest zichzelf, iedere dag op ieder moment.

Een ander helpen is iets natuurlijks voor mensen. Door een ander te behandelen ontvang je zelf ook healing. Met de kennis van Quantum Touch® kun je leren om sneller te genezen of een ander te helpen om sneller te genezen.

Healing is een fascinerend proces dat over het algemeen zeer slecht begrepen wordt. Terwijl vele mensen denken dat zij andere mensen kunnen healen, is het van uiterst belang om te realiseren dat healing altijd zelfgenezing is. Uiteindelijk helen de cellen zichzelf. De cellen hebben als basis wens dat ze goed willen functioneren en in de juiste energieke, emotionele en voedingsmilieu’s, is dat het enige wat ze zullen doen. Het lichaam heeft een buiten gewone intelligentie en een capaciteit om te helen. Mijn favoriete definitie van een heler is; iemand die ziek was en weer beter werd. Een grote heler is iemand die heel erg ziek was en weer snel en optimaal beter werd.

Quantum Touch® zorgt voor helende energie voor de beoefenaar evenals voor de persoon die behandeld wordt. Door het gebruik van de ademhaling en visualisaties houdt degene die behandelt zijn/haar energie op een hoog niveau, degene die behandeld wordt kan zich aan die hoge frequentie aanpassen en healing in gang zetten. De “therapeut” zal door het gebruik van deze technieken niet uitgeput raken, meestal voelt men zich krachtig en energiek na het behandelen.

Levenskrachtenergie.

Quantum Touch® werkt met levenskrachtenergie. Dit is de energie die dat wat leeft, onderscheidt van dat wat niet leeft. Alles heeft energie, alles trilt, maar niet alles heeft levenskracht. In oude culturen heb je prachtige namen voor levenskrachtenergie, zoals chi, prana, mana, ki.

Wikipedia zegt van Chi, dat het de Chinese benaming is van levensenergie. In de Oosterse filosofie is prana een woord voor levensadem of gebonden energie.

Quantum Touch® gebruikt die levensenergie en afstellen om het helen te vergemakkelijken. Men leert om zijn haar trilling te veranderen en een hoog niveau van energie te creëren. Als dat energieveld door middel van de handen rond een gebied van pijn, spanning, ontsteking wordt geplaatst, zal de lichaamseigen biologische intelligentie doen wat die het noodzakelijk acht om genezing te verkrijgen.

Ik heb mezelf behandeld voor water dat was dus toch nodig, ongelooflijk!. Niet zo’n leuke dag was dat. Moe moe moe moe, klopt wel want ik ben altijd wel erg moe, niet zo gek als je per dag 3 liter water wegwerkt terwijl het niet goed aankomt.Ik heb de volgende dag ook ontzettend dorst gehad. Wel andere sap gedronken hoor, maar toch…. daar kreeg ik weer maagzuur van. Blij dat ik nu weer water kan drinken. De hoeveelheid die ik nu drink is wel minder dan hiervoor, nu zit ik op een gezonde 1,5-2 liter water. Linda

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

  • Versnelling van het Genezingsproces

Het lichaam heeft een buitengewone capaciteit om zichzelf te genezen en Quantum Touch® biedt hulp om dit proces te activeren. Mensen met allerlei verschillende fysieke en emotionele klachten hebben gemeld dat ze door Quantum Touch® zijn geholpen.

Om wat voorbeelden te geven waar Quantum Touch® bij gebruikt zou kunnen worden; infectie, leverproblemen, scheefstand van het bekken gebied, scoliose, hoofdpijn, emotionele klachten zoals angst, verdriet, paniek, verstuikingen en nog veel meer.

Als het lichaam het kan, zal het zichzelf genezen van binnenuit en Quantum Touch® kan dit proces versnellen.

  • Transformatie van Structuur

Quantum Touch® gaat niet alleen over het bewegen van beenderen en wervels, maar over het omzetten van structuren op alle niveaus. Als zo een transformatie fysiek gebeurt, stel je dan eens voor wat op de diepere cellulaire en moleculaire niveaus moet gebeuren.

  • Uitlijnen botten en wervels

Er is één ding waarin Quantum Touch® verschilt van vele andere technieken en dat is dat we het lichaam mee kunnen helpen om zich “uit te lijnen” en botten en wervels de kans te geven om hun oorspronkelijke, gewenste stand weer in te nemen.

quantum touchquantum touch

Voor alle duidelijkheid; de behandelaar laat de botten en wervels niet bewegen, dit gebeurt door de zelfgenezings kracht en lichaamsintelligentie van de behandelde persoon zelf.

Door scheefstand en sub luxaties worden de meridianen en chakra’s negatief beïnvloed en is de energie niet in staat om ongehinderd door het lichaam te stromen. Het lichaam verlangt er dus als het ware naar om weer goed “uitgelijnd” te zijn. Elke blokkade in welk deel van het lichaam dan ook staat optimale heling in de weg en de positieve levenskrachtenergie zal altijd proberen om al deze blokkades op te lossen.

  • Ook voor baby’s, dieren

Zelfs schedelbeenderen kunnen hun oorspronkelijke plek weer innemen. Eigenlijk zouden alle pasgeboren baby’s een Quantum Touch® behandeling moeten ondergaan om de negatieve effecten van de geboorte teniet te doen”.

Ook verhalen over de behandeling van dieren zijn altijd heel positief.

Quantum-Touch® werkt geweldig ná operaties, zowel bij trauma’s als bij verbrandingen. Een verpleegster vertelde dat één van de artsen haar verbood om Quantum Touch® na de operaties te geven omdat hij dan absoluut niet meer kon inschatten hoeveel medicatie hij moest voorschrijven.

“Het is mijn vaste overtuiging dat ik nog nooit zoiets heb meegemaakt als Quantum Touch® met zulke positieve resultaten! Het stelde de leden van mijn team in staat om slechts korte tijd na hun blessures weer mee te trainen zonder nadelige schade opgelopen te hebben, en het herstel ging zelfs door ná de behandelingen.” — Duane Garner, Coach UCSC Men’s Basketball Team

  • Voor emotionele klachten

Paniekaanvallen verdwijnen meestal snel met een Quantum Touch® behandeling.

Levenskrachtenergie kan ervoor zorgen dat je emotioneel in balans komt en het zorgt vaak voor snelle en krachtig veranderingen in emotionele storingen. Vaak is iemand die erg pijnlijke emoties ervaart binnen 15-30 minuten weer in balans.

  • Behandeling op afstand

Ook afstandsbehandelingen met Quantum Touch® werken fantastisch! Hiervoor gebruik je Level 2 en je doet het met je ogen, je hart en je handen. En natuurlijk visualisatie. Je richt je aandacht op de plek die healing nodig heeft en laat de energie zijn werk doen.

Conclusie

Je ziet er is heel wat je kunt doen met Quantum Touch®. En het is heel fijn om te doen. Je legt heel zachtjes de handen neer en laat de energie zijn werk doen. Soms heeft het even de tijd nodig en meerdere behandeling om iets te veranderen, maar er verandert altijd iets.

Iedereen kan energie voelen en voelen wat het voor hem of haar doet.

Elke keer verwonder ik mij weer over de geweldige resultaten via zo’n onwaarschijnlijk eenvoudige en snelle manier. Ik besloot daarom naast mijn carrière als verpleegkundige mijn beroep te maken van het behandelen van lichamelijke en emotionele klachten met Quantum Touch®, Quantum Allergy® en Access Bars®.

Voor eerste hulp kan het ook zeker gebruikt worden. Of je kan ook de energie sturen als iemand onder narcose is of ervoor of na een operatie. Er zijn vele mogelijkheden.

Bron; QuantumTouch.nl

Kom het een keer ervaren wat het voor jou kan doen.Helende handen - Praktijk Ligthart

Voor een afspraak of voor informatie kun je mailen naar

 

praktijkligthart@kpnmail.nl

 

 

Click Here to Leave a Comment Below