Liduin

Ik ben Liduin Ligthart, ik ben Therapeute, Coach, Verpleegkundige, echtgenote, moeder van 3 kinderen.

Via onder andere Reiki, Integra®, Nei®, NLP practitioner, Bioresonantie, Natuurgeneeskundige, Het Biomagnetische paar, Theta Healing®, Touch of Matrix, Quantum Coach (Quantum Touch®, Quantum-Allergy®, Self Created Health®), Access Consciousness® Bars, Body processen en Energetisch Facelift®, Orthomoleculair Therapeut volgens de kPNI heb ik stap voor stap mijn weg gevonden en voel ik mij nu, beter dan dat ik de laatste 20 jaar heb gevoeld.

Door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gezondheid zijn mijn lichaam en ik heel goed geworden in het “zelf helen”. Hoe je het zelf genezend vermogen kan bevorderen wil ik uitdragen en overdragen aan mijn cliënten.

Neem geen genoegen met een mindere gezondheid, maar doe er wat aan! Ik wil je graag met raad en daad terzijde staan, maar uiteindelijk moet je het echt zelf doen.

De reden dat ik voor dit vak heb gekozen en mijn Praktijk heb gestart is om mijn kennis te delen en andere mensen te begeleiden. Zo hoeft jouw weg niet zo lang te zijn als de mijne.

Maak een afspraak met mij om te kijken waar jouw mogelijkheden liggen om je welzijn in eigen hand te nemen.

Jaarlijks volg ik nog nascholingen en aanvullende opleidingen. Ik vindt het belangrijk mezelf verder te ontwikkelen. En ik vindt het leuk.

Missie;

Door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gezondheid kun je jouw lichaam heel goed zelf helen. En hoe je dat kan bevorderen wil ik je graag leren. Bijvoorbeeld; Minder stress of Burn-out helpen voorkomen, chronische vermoeidheid of pijnklachten en zoveel meer.

Visie;

Hersenen hebben een magnetische kracht. Het lichaam heeft aantrekkingskracht, net zoals de aarde dat heeft. Wat trek je aan? Het hart heeft 7000 keer meer kracht om aan te trekken dan je hoofd en waar we de hele dag inzitten is ons hoofd.

Ook voelen wat je lichaam je wil vertellen, en daar naar te leren luisteren. Het is veel leuker om te doen en te kijken wat het brengt.

Verandering vanuit mogelijkheden, niet vanuit oordeel. Als er iets niet voor je werkt, dan kun je dat veranderen.

Hoe wordt het beter dan dat?

Methoden;

Alle goed therapeuten en coaches hebben een toolkit met praktische en doelgerichte manieren om te veranderen wat niet werkt.

Je kunt tot op hoge leeftijd, fysiek, mentaal en emotioneel vitaal en gezond zijn.

Ontdek de droom die jou energie en kracht geeft.

Ik gebruik Quantum Touch®, Quantum-Allergy®, en Access Consciousness®, omdat het snel, gemakkelijk en dynamisch werkt. Ze bieden tools, technieken, processen en vragen om fysieke, energetische en emotionele patronen te veranderen.

 

Je kunt dit ook leren… om …..

Je eigen Healer te zijn.

Liduin Ligthart

 Wat is er nog meer mogelijk?

Opleidingen;

Verpleegkundige A, CCU-verpleegkundige,Reiki Master®, NEI®, Integra®, Bach Bloesem remedies,Voetreflex, Cosmic en Flower Remedies, NLP practitioner, Pranic Healing, Natuurgeneeskundig Coachen, Zelf Management voor ondernemers, bioresonantie, Basis cursus Complementaire zorg, V & VN Coachingstraject, Het Biomagnetische paar, Theta Healing®, Touch of Matrix, Quantum Coach (Quantum Touch®, Quantum-Allergy®, Self Created Health®), Access Consciousness® Bars, Body processen en Energetisch Facelift,Orthomoleculair Therapeut volgens de kPNI.

Neem vrijblijvend contact op en ook voor verdere vragen.

Contact formulier