Door vrij te zijn de innerlijke kracht weer voelen

Over mij

Mijn naam is Liduin Ligthart, ik ben Therapeute, Coach, Verpleegkundige, echtgenote, moeder van 3 kinderen.

Ik heb jarenlang in de verschillende terreinen van de zorg gewerkt en daardoor veel dingen gezien en gehoord. Ook gezien dat er veel is veranderd, dat alles veel vlugger en drukker is geworden. Dat veel collega’s gestresst worden, overspannen zijn of zelfs een burn-out krijgen. Dat heb  ik ook zelf meegemaakt. Je moet zo snel mogelijk weer aan het werk, want er moet productie gedraaid worden. Je krijgt zodoende geen tijd om te herstellen en ontspannen te voelen.

Ik heb een passie voor gezondheid en wat je zelf kan doen om gezond te blijven. Doordat ik een burn-out heb gehad en later nog een keer bijna. Heb ik ook gemerkt dat het heel belangrijk is om te ontspannen maar ook om het echt te voelen wat het is in je lichaam. Met ontspanning kun je die innerlijke kracht weer gaan voelen. Want vanuit die innerlijke kracht, kun je focus houden, helder kunt denken en niet snel zult worden afgeleid. Maar vooral ontspannen blijven.

Dit heb ik ervaren met Being Authentic opleiding, met zachte aanrakingen op het lichaam (op energetische punten) zorgt voor ontspanning op zielsniveau, zodat je minder leuke celherinneringen los kunt laten. De coaching bestaat uit vragen die je in contact brengen met wat je in je lichaam voelt. In je cellen zitten allerlei “verhalen” en herinneringen opgeslagen. Het kan heel verrassend en verhelderend zijn wat je lichaam je vertelt. Door beelden, woorden of gevoelens die opkomen aan het licht te laten ervaar je vaak een (blijvend) gevoel van bevrijding in die delen van je lichaam.

Laat je eens verrassen. Hoeveel worden ik ook opschrijf, ik kan je niet uitleggen hoe het werkt, je moet het ervaren.

Volg mij op Social Media:

Quantum Coach

Quantum-Touch is een krachtig healingtechniek en heb je alleen je ademhaling en bewustzijn nodig. Door je bewust te zijn van jezelf, van je liefde en je intentie kun je het zelfgenezend proces versnellen. Daardoor kan het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Quantum Allergy oorzaken van verstoringen opsporen en resetten, zodat je balans verbetert. Maar ook een emotionele klacht bijvoorbeeld angst kan transformeren.

Acces Bars

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd. 

Beïng Authentic

Aanraking is je eerste taal. Aanraking is een kernbehoefte en zorgt ervoor dat, wanneer dit op een betamelijke manier gebeurt, het veilig en geborgen voelt. Helaas zijn we hiervan vervreemd geraakt en zeggen we nu ‘Sorry’ wanneer we per ongeluk iemand aanraken. Op een betamelijke manier iemand aanraken zorgt voor ontspanning tot op zielsniveau wat je hoofd met je hart, buik en bekken verbindt. Om je dan weer veilig te voelen in je lichaam.

Mijn eigen ervaring

‘Ik vond het heeeeeeeeeeeeerlijk om te doen en om te ontvangen. Ik merkte dat er heel veel liefde voor mezelf vrij kwam maar ook voor de ontvanger. Dat vond ik zo bijzonder en ik werd er ook emotioneel van. Voor de liefde voor mezelf, dat dat opborrelde, heel fijn, echt geweldig.’

‘Ik was echt in mijn midden. YES YES YES. Ik wil zo graag de volgende stap doen, heerlijk. Ik wil meteen aan de gang. Dat ik zo blij werd voor mezelf en ook omdat ik bewust was dat de ontvanger het ook kon ontvangen. Het voelt als een soort verliefd op mezelf. Ik raak vervuld van mezelf. Ik ben er echt heel blij mee. Dit kan ik zo mooi gebruiken tijdens de consulten die ik geef.’

Liduin

Praktijk Ligthart

Heb je vragen over de mogelijkheden?


Neem dan gerust contact met mij op.