Self Created Health | Quantum Allergy

Self Created Health®

Self Created Health® is een milde en heilzame methode, ontwikkeld door Richard Gordon.

Self Created Health® is een manier om te onderzoeken wat de emotionele oorzaken achter of onder je klachten zijn, om je te leren jezelf hiervan te bevrijden en om een flinke stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te maken.

Het “weten” van de oorzaak van je klachten leidt er lang niet altijd toe dat de klachten daadwerkelijk verdwijnen. Soms kan er een emotionele “lading” op de klacht zitten waardoor die niet helemaal weggaat.

Door middel van eenvoudige Self Created Health protocol kun je een complete “bevrijding” en “loslaten” van al je klachten realiseren, met als resultaat: je pijn verdwijnt, je emoties komen tot rust, je neemt een sprong voorwaarts in je persoonlijk en spirituele ontwikkeling.

Ongeacht hoe lang de klachten al bestaan, genetisch zijn of hardnekkig en schijnbaar onoplosbaar zijn: door de zeven stappen te volgen is de kans uitermate groot dat de klacht zal verminderen en verdwijnen.

Het protocol van Self Created Health® bestaat uit Zeven Stappen en Negen inzichtvragen.

Ik was een paar jaar geleden gevallen met de fiets en vervelend terecht gekomen en mijn rug bezeerd.

Met Quantum Touch® is er veel behandelt en voor 80% was het over. Soms kwam het toch weer even terug, weliswaar heel ligt maar ik voelde het toch. Nu wilde ik toch al de workshop volgen van Self Created Health® want ik wist niet wat erachter de klacht kon liggen. En ik vindt het ook leuk om een nieuwe techniek te leren. Ik kwam erachter wat de emotionele gebeurtenis was achter de rug pijn, die hebben we behandelt. En het is zo super fijn om van je rugpijn af te komen maar het is ook super dat het makkelijk kan, zonder dat je de gebeurtenis hoeft te herbeleven. — Liduin

Quantum-Allergy®

Wat is een allergie of een verstoring?

Als je bedenkt dat alles, elk mens en alle materie, zoals voeding, contraststof en het weer maar ook elke aandoening een eigen trillingsfrequentie heeft, kun je je voorstellen dat bepaalde frequenties je in de war kunnen brengen of verstoren. Dit kan leiden tot allergieën of intoleranties. Verstoringen kunnen op veel manieren ontstaan. Je kunt oorzaken van verstoringen opsporen en resetten met Quantum Allergy®, zodat je balans verbetert. Maar ook een emotionele klacht bijvoorbeeld angst kan transformeren.

Een verstoring kan leiden tot een onprettige, fysieke, chemische of psychologische reactie.

Wat voor verstoringen zijn er?

De uitwisseling van informatie tussen het orgaan en de omgeving, tussen de organen en alle lichaamssystemen onderling, de voeding die we ons lichaam aanbieden, bepaalt onder andere hoe het lichaam functioneert en of er wel of geen klachten zijn op fysiek en emotioneel gebied.

Denk ook aan ingenomen stoffen (eten, drinken, ook water), geïnhaleerde stoffen, contactstoffen, virussen, bacteriën, en schimmels.

Daarnaast kunnen ook emotionele invloeden een rol spelen.

Ook verstoringen voor personen of situaties kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een vervelende werksituatie, burenruzie of echtscheiding. Als het noodzakelijk is om met elkaar te blijven communiceren, is het belangrijk, dat de communicatie helder blijft en niet wordt verstoord door emoties van ergernis, boosheid, verdriet of schuldgevoelens.

Hoe werkt Quantum Allergy®?

Via spiertesten of Biotensor (gebruik ik) kun je uitzoeken welke frequenties in je voeding je omgeving of in je eigen lichaam jouw balans verstoren. Hierdoor ontstaat inzicht in de reacties en klachten van je lichaam.

Met balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en massage wordt het lichaam als het ware “gereset”; Je leert je lichaam om normaal te reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien. Je leert het immuunsysteem om te werken zoals het hoort te werken en je helpt de zelfgenezingskracht van het lichaam te versterken en te versnellen.

Quantum-Allergy® kan door een ieder die Quantum-Touch® geleerd heeft zelf toegepast worden voor diverse klachten. Quantum-Allergy® vereist zelfwerkzaamheid: hoe intensiever je hiermee aan de slag gaat, des te groter de kans dat er snel verbetering optreedt. Deze techniek kun je gebruiken naast reguliere behandel- en onderzoeksmethodes en medicatie.

Met Quantum-Allergy® kun je alles waardoor je verstoort wordt, uittesten en resetten. De methode Quantum-Touch® is geïntegreerd in Quantum-Allergy®.

Ik adviseer je eerst je arts of specialist te bezoeken voor je een Quantum-Allergy® behandeling ondergaat. Indien je medicatie gebruikt moet je duidelijk met je arts overleggen hoe je hierin begeleid kan worden.

Het pollenseizoen is geweest en ik heb geen geneesmiddelen in hoeven nemen.

Ik ben wel aan de slag gegaan met je advies om een doekje over de auto te halen, en dat dan resetten. Elke keer als ik hoorde dat er andere pollen in de lucht waren. Zo fijn, Dank je – Marije

Ik had een andere allergie, voor een collega van mij. Na de behandeling met Quantum-Allergy® voelde het heel goed. En op mijn werk kwam ik hem weer tegen, en dat was geen probleem. Ik kon hem gewoon duidelijk maken dat ik geen tijd had, dat ik het met alle plezier wilde doen maar dan moest er wat anders blijven liggen. En hij had gezegd dat alles prioriteit was. Dus de keuze was aan hem. Geen probleem zei hij, en ging het iemand anders vragen. Geen stress daarover bij mij, het voelde gewoon goed. – Lisselot.

Neem vrijblijvend contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden

Via e-mail; praktijkligthart@kpnmail.nl   of het via contact formulier.

Ik hoop je binnenkort te spreken.

Contact formulier