Quantum Touch®

Quantum Touch®

Quantum-Touch® is een krachtig healingtechniek en heb je alleen je ademhaling en bewustzijn nodig. Door je bewust te zijn van jezelf, van je liefde en je intentie kun je het zelfgenezend proces versnellen. Iedereen kan het gemakkelijk leren en is in staat er kleine “wonderen” mee te verrichten.

De techniek is ontwikkeld door Richard Gordon en is een prachtige aanvulling op elke vorm van helen, maar is ook geschikt voor mensen die voor het eerst met elke vorm van helen en energiewerk in aanraking komen.

Door Quantum Touch® kan het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aannemen. Het is een uitermate krachtige en eenvoudige methode. Quantum Touch® kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en welbevinden. Spieren en gewrichten nemen na de behandeling weer zoveel mogelijk hun oorspronkelijke plaats in.

Het grootste verschil met andere methodes is dat je bij Quantum Touch® door bepaalde ademhalings- en lichaamstechnieken eerst de frequentie van trillingen bij jezelf verhoogt, waardoor je de ander mee kunt voeren in de energie die vrij komt. Quantum Touch® is een revolutionaire helende methode voor lichaam en geest.

“Quantum Touch® is a significant break trough in hands on healing ……. Most elegant and most efficient …., for professionals and lay people alike, is an essential and invaluable tool.”

Alternative Medicine Magazine, By Christopher Hegarty

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Het lichaam heeft een buitengewone capaciteit om zichzelf te genezen. Het zelfgenezend vermogen hebben wij van nature. Wij genezen onszelf al de hele dag door, zonder dat we daar bewust mee bezig zijn. Je stimuleert met Quantum Touch® je zelfgenezend vermogen, zodat je jezelf van binnenuit kunt genezen. Het lichaam weet zelf wat er hersteld moet worden, waar de botten en spieren behoren te zitten en hoe cellen vernieuwd moeten worden. Je kunt vertrouwen op de intelligentie van het lichaam. Mensen met allerlei verschillende fysieke en emotionele klachten hebben gemeld dat ze door Quantum Touch® zijn geholpen.

Dus met behulp van ademhalingstechniek, hoorbare en stille, gecombineerd met verhoogd lichaamsbewustzijn, de trilling tussen je handen verhogen.

De therapeut focust door middel van eenvoudige ademhalingstechnieken op versterking van de levenskracht energie.

Deze energie wordt ook wel Prana, Chi, Manna of Ki genoemd.

Als de therapeut een hoog trillingsveld rondom de bijvoorbeeld “zere plek” door het proces van resonantie en aanpassen op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaat trillen, zodat de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) zijn werk kan doen, hoe en waar dan ook in het lichaam dit nodig is.

Bij Quantum Touch is het opmerkelijk dat de pijn kan gaan “lopen”.

Feedback wordt aan de cliënt gevraagd. Dit maakt de behandeling zo efficiënt mogelijk

De pijn verplaatst zich tot het je lichaam is uitgejaagd, lijkt het wel.

Om wat voorbeelden te geven waar Quantum Touch® bij gebruikt zou kunnen worden vermelden we; infecties, scheve botten weer recht komen te staan, wonden sneller genezen, paniekaanvallen verdwijnen, oogklachten en zichtverbetering, posttraumatische stress syndroom, scoliose en nog veel meer en zeker als eerste hulp te gebruiken.

 

All Healing is self Healing.

 

Ik ben met mijn fiets heel vervelend gevallen, waardoor ik last had van mijn rug.

Met Quantum Touch® is er naar mijn rug gekeken en weer recht gezet. Het was heel grappig dat ik alle kanten op bewoog, maar op deze manier heb ik zelf weer alles goed gezet, met behulp van Liduin. En het beste is dat ik geen last meer heb. Dank je wel voor het doorgeven van de energie. — Mark

Mijn kleindochter (van 2 jaar) was bij oma op bezoek en ik denk de meeste kinderen wel, willen ze graag helpen. Dus ook zij, krukje bij het aanrecht gezet want ze wilde afwassen voor oma. Prima en leuk. Maar ja als je iets wilt pakken wat verder weg ligt, zit de kans erin dat je naast het krukje stapt. Dat gebeurde er ook. Jeetje wat was dat schrikken, met haar hoofd kwam ze op de vloer terecht, en wat een bult kwam er gelijk. Ik heb haar opgepakt, getroost en gelijk Quantum Touch® gedaan. Na een paar minuten werd ze al rustiger en aan het eind van de dag, was er bijna niets meer van te zien. Ik heb ook Quantum Touch® op afstand toegepast. Ik ben heel blij met Quantum Touch®, het zit zeker in mijn eerste hulp doos. — Liduin

Als je meer wilt weten of een afspraak wil maken neem gerust contact op.

Contact formulier