Wat zijn de Bars?

De Bars is om diep te ontspannen, het eindeloze gepraat in je hoofd te stoppen, te kiezen om gelukkig en meer van jou te zijn.

De wetenschap vertelt ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ovaal-vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de Bars “runnen” bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke ronde vorm. Dit genereert gezondheid in het lichaam.

De Bars zijn 32 punten op en om je hoofd die energie banen vormen. Door deze punten zachtjes aan te raken, wordt een energiestroom geactiveerd. Hierdoor wordt de vast gezette energie (elektrische lading) van alle gedachten, gevoelens, emoties en overtuigingen die je ergens over hebt (geld, je lichaam, relaties, creativiteit etc.) losgelaten.

Afbeeldingsresultaten voor access consciousness

Het wordt ook wel met de harde schijf van je computer vergeleken. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer dient wordt losgelaten.

Na een Bars sessie ervaren mensen het volgende;

  • Minder stress
  • Rust in het hoofd.
  • Meer zin in het leven.
  • Minder last vast hooggevoeligheid.
  • Depressieve gevoelens verminderen of verdwijnen sterk.
  • Meer vertrouwen in zichzelf.

Ik heb mij in mijn leven nog nooit zo ontspannen gevoeld. — Anneloes

“Ik zit niet meer gevangen in mijn eigen gedachten en ik merk dat mijn blik letterlijk breder is geworden. Na een paar weken heb ik werk gevonden omdat ik me niet meer liet ontmoedigen.” – Peter.

Er is veel verandert sinds ik een Acces® Body proces heb gehad. Ik voel mijn lichaam meer en ik heb meer energie. Geweldig. — Saskia

 

Rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam