Home » Blog » Werkwijze » Being Authentic

Being Authentic

door | 7 nov, 2019 | Werkwijze

Wat is Being Authentic?

Aanraking is een kernbehoefte en is je eerste taal.
Er zijn 19 handgrepen die elk een bepaalde energie in je lichaam laten stromen. Waardoor je weer leert om te ontspannen tot op zielsniveau. Ontspannen is het begin van alles.

Alles wat je hebt meegemaakt in je leven, wordt opgeslagen in je lichaam. Door diepe ontspanning is het voelbaar war en waar het zich in jouw lichaam heeft vast gezet. Ik wil met je op zoek naar de authentieke deel van jezelf.

Dit kan, bijna pijnloos, met behulp van aanraking. Aanraking is een kernbehoefte en zorgt ervoor dat, wanneer op een betamelijke manier gebeurt, je ontspant tot op ziels niveau.
Vanuit die diepe ontspanning kun je makkelijker beperkende overtuigingen, aannames en blokkades loslaten. Alleen vanuit ontspanning kan iets wat is weggestopt duurzaam worden getransformeerd.

Tijdens de sessie lig je op een behandeltafel (comfortabel), aangekleed en onder een deken.

Ik krijg nog steeds een behandeling van Being Authentic methode bij een van mijn collega’s, gewoon ook omdat het lekker is en ontspant. En ook ik heb het een en ander in het leven meegemaakt, weggestopt of op een andere manier behandelt en op dat moment was dat ook goed. Maar soms triggerd er wat en dan komt er iets omhoog waar naar gekeken mag worden, wat ik op een ontspannen manier kan doen met Being Authentic. Super ik hoef de dingen niet te benoemen en soms komen er ook tranen maar ik blijf er niet in hangen. Na de behandeling weet ik nog waar het over ging (soms ook niet) en later is het ook opgelost. Zo lekker. Heel ontspannen en veel vrijer gevoel. Meer ruimte in mijn lichaam.

Onderstaande is een klein stukje uit een sessie van mijzelf.

We hadden het tijdens de lesdag gehad over je innerlijke tuin gehad. Maar ik wilde heel graag kijken naar mijn ogen, die merkte ik, toch wel achteruit gaan. Wat willen ze mij vertellen of niet. (Je kan met Being Authentic op je rug liggen en op je buik net wat jij prettig vindt op dat moment). 

Ik wilde op mijn buik liggen en geen idee waarom, maar het voelde op dat moment zo.
Na een ontspanningsoefening de vraag gesteld wat mijn zicht te vertellen had. Ik kon niet goed naar mijzelf kijken, ik zag mijzelf niet goed. Wanneer was het wel dat ik mijzelf kon zien, we kwamen uit dat dat op 5 jarige leeftijd was. Er was een mooi helder lampje in mijn hart, goudgeel. Wat had mijn 5 jarige ik nodig om het groter te maken, dat was spelen in de innerlijke tuin, lekker schommelen, rennen, met dieren spelen, mooie kleuren en ikzelf was helemaal blij en vrolijk. De kleuren waren ook goed te zien in mij, vanuit de kosmos kwam een gouden kleur, en vanuit de aarde een helder wit licht wat samen kwam in mijn hart waardoor deze zich opende en een stralend wit-gouden gloed uitstraalde.
Ook zag ik mijzelf als volwassen in de tuin komen en met het kind spelen. De donkere energieën die in de hoek stonden daar hebben we een hoog hek om gezet, zodat ze niet meer bij ons konden komen. En ze losten op.
Mijn coach heeft toen mij weer terug gebracht in het nu, en met de laatste handgreep lig je dan op je zij. Het leek net alsof er een andere ik was, veel krachtiger veel meer zoals het hoorde te zijn. Ik heb het gevoel dat ik meer mijzelf ben.

De volgende sessie heb ik gegeven aan een mede collega student.
Eenmaal in de sessie mocht ik mijn innerlijke tuin inrichten precies zoals ik het zou willen hebben!
Nou dat ging heerlijk en ik wist dan ook precies waar ik wat wilde en ook wat ik erin wilde van gras tot en met water en een mooie groentetuin, een hangmat en die moest natuurlijk in de zon.
Dat gebeurde vliegensvlug…alleen ik liep er niet lekker in…. Wat nu? Onder mijn voeten deed het zeer en dat zorgde voor onbalans….niet stevig staan.
De vraag was: hoe kon dat?
Het kleine meisje in mij wat zo verweven is met de natuur kwam erachter dat het leren van cijfertjes en lettertjes nog in de weg zat om goed stevig met twee voeten op de grond te staan.
Op die manier leren mocht los gelaten worden om er op mijn manier mee om te gaan. Vanuit mijn gevoel in plaats van met mijn hoofd.
Steeds weer leer ik meer en dat geeft enorm veel inzichten. Ruimte en vrijheid.
Leren vanuit mijn gevoel manifesteert steeds makkelijker. Ik mocht mij daar weer even bewust van worden.
Mijn gevoel weet alles. Het heeft alleen tijd, rust & ruimte nodig om zich te ontwikkelen.
Door middel van gevoel in verbinding met mijn open hart.
Zo leren is een andere manier en leert voor mij veel makkelijker. Ook via mijn gehoor en in de praktijk.
Ik neem mijn innerlijk kind mee hand in hand om vandaag weer verder te leren. Op mijn manier.
Voor ons volwassenen komt het er vaak op neer als je weet waar het hem in zit, dan is het niet zo lastig. Dan kan alles weer stromen in rust en ontspanning en stappen we weer open en onbevangen op nieuwe dingen af waar we dat eerst niet meer konden omdat we niet konden zien wat er in de weg zat.

Kom ook ervaren wat een behandeling voor jou kan doen.

Wil jij ook ontdekken hoe jij je weer goed kunt voelen?

Over Liduin

 

Ik heb door mijn jarenlange ervaring in de zorg veel gezien en gehoord. Ook gevoeld wat het met je doet om steeds voluit te gaan. Gevolg Burn-out.

Ik kan je helpen om te voelen wat een diepgaande ontspanning een blijvende transformatie is waardoor je leven op een positieve manier, ingrijpend veranderd.

Categorieën

Gerelateerde artikelen

Quantum-Coach®

Quantum-Coach®

Heb jij last van een allergie of andere lichamelijke klacht? Ben je vermoeid of heb je stress van je werk, school of relatie?
Wil je weer gezond en vol energie zijn?

Lees meer
Access® Bars

Access® Bars

De Access® Bars is om diep te ontspannen, het eindeloze gepraat in je hoofd te stoppen, te kiezen om gelukkig en meer van jou te zijn.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin