Home » Blog » Werkwijze » Quantum-Coach®

Quantum-Coach®

door | 16 feb, 2020 | Werkwijze

Quantum-Coach®

Ik kwam in 2007 voor het eerst in aanraking met Quantum-Touch®, ik hou van dingen doen, van anderen helpen en zeker als het makkelijk kan.
Vanaf het moment dat ik geleerd had om te testen en te behandelen ben ik mijzelf, maar zeker ook mijn familie, vrienden, collega’s en kennissen gaan behandelen.
Ik werk in het ziekenhuis, waar ik ook erg begaan was met de patiënten daar. Ik wilde het daar ook toepassen, om daar de mensen te helpen zich beter te voelen. Nu jaren later werk ik daar nog steeds, alleen kan dat niet zo zoals ik graag wil. Daar is een hele andere visie dan ik heb. Ik wil graag iets aanreiken wat helpt en niet aan symptoom bestrijding doen. Dus heb ik mijn eigen praktijk gestart en pas het nu toe met geweldige resultaten.
En het maakt mij blij om een ander op deze simpele doeltreffende manier te kunnen helpen. Ik verwonder mij nog steeds over de mooie en bijzondere dingen die er kunnen gebeuren tijdens een behandeling. Graag wil ik dat met je delen en jou ook leren welke technieken je bij jezelf kunt toepassen.

Als Quantum-Coach® gebruik ik Quantum-Touch® en methodes die hieraan gerelateerd zijn, namelijk Quantum-Allergy® en Quantum-Share®. Quantum-Touch® versnelt het genezingsproces en geeft een diepe ontspanning.
Elke behandeling is uniek omdat jij uniek bent.

Ik ben geen arts, stel geen diagnoses en geef geen adviezen over medicijnen of het wel of niet volgen van andere therapieën. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen welbevinden.

Voor een fysieke of een emotionele klacht kan je bij Praktijk Ligthart in Velserbroek terecht voor Quantum-Touch®. Quantum-Touch® is een eenvoudige en krachtige healingstechniek die iedereen kan leren. Healing betekent heel maken. Quantum-Touch® is een methode waarbij het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

Na een korte intake beginnen we met het uitlijnen van je lichaam. De heupen, schouders, achterhoofdrand komen zo recht mogelijk te staan, het lichaam komt beter in balans en de energie kan zo beter stromen. Daarna gaat de aandacht naar de specifieke klacht. Mijn handen raken je zachtjes aan. En door ademhalingstechnieken verhoog ik de energie in mij en daardoor ook in mijn handen. Hierdoor neemt een gebied met lagere trilling, vanwege een klacht, pijn, emotie of blokkade, de hogere trilling via mijn handen over. Dit veroorzaakt betere doorstroming van de energie, waardoor ook het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.
Tijdens de behandeling kun je warmte, tintelingen, kou of bewegingstrillingen van het lichaam ervaren. Vaak ontstaat er direct na de behandeling meer ontspanning. Eén of enkele behandelingen zijn vaak voldoende en voor de rest doet het lichaam het zelf. In sommige gevallen kan herstel al binnen enkele minuten plaatsvinden.

Hoe werkt Quantum-Touch®?
Alles in onze wereld resoneert of trilt, dus jij ook. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, hebben die de neiging om samen te komen en zich op elkaar af te stemmen. Over het algemeen zal de langzame trilling toenemen om zich aan de hogere frequentie aan te passen. Een voorbeeld daarvan zijn twee slingerklokken die aan één muur hangen. Als ze pas opgehangen zijn, tikken ze in een verschillend ritme, maar na verloop van tijd tikken ze in hetzelfde ritme, doordat de krachtigste klok zijn ritme oplegt aan de minder sterke, zijn energie overdragend via de muur.
Quantum-Touch® werkt nog dieper dan op cel- of DNA niveau. Een Quantum-Touch® behandeling werkt door in alle cellen, weefsels, botten, spieren, gewrichten, etc. Al kunnen we dit als mensen niet altijd waarnemen, toch merken we vaak wel de resultaten, zoals het spontaan op hun plaats glijden van botten en wervels of het verdwijnen van pijn en ongemak.

Wat komt er kijken bij het zelf genezend vermogen?
In balans brengen van het lichaam.
De energie weer laten stromen.
De kracht van je eigen lichaam leren gebruiken.
Weer op gang brengen van het lichaam, ‘nieuw leven inblazen’.

Quantum-Allergy®
Heb je last van een allergie of intolerantie? Bij Praktijk Ligthart kun je terecht voor Quantum-Allergy®. Dit is een methode waarbij door balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en een vorm van massage het lichaam als het ware wordt ‘gereset’. Je leert je lichaam om weer op een natuurlijke manier te reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien door jouw lichaam. Het immuunsysteem leert weer op een gezonde wijze te werken en je helpt de zelfgenezingskracht van het lichaam te versterken en te versnellen.

Hoe werkt Quantum-Allergy®?
Alles, elk mens en alle materie, zoals voeding, contactstof en het weer heeft een eigen trillingsfrequentie. Zo ook elke aandoening. Bepaalde frequenties kunnen je in de war brengen of verstoren. Dit kan leiden tot allergieën of intoleranties. Een enkele verstoring levert waarschijnlijk geen of weinig klachten op. Als je door meer verstoringen belast wordt, kan je emmer overlopen. Door Quantum-Allergy® worden verstoringen gereset.

Wat kan je verwachten?
Via spiertesten zoeken we uit waar de verstoring vandaan kan komen (het is net een grote puzzel) frequenties in je voeding, je omgeving die jouw balans verstoren. Ook emoties die je erbij kunnen als verstoring werken. Hierdoor ontstaat inzicht in de reacties en klachten van je lichaam. Vervolgens gaan we je lichaam resetten. Resetten wil zeggen dat het lichaam zich anders instelt zodat het die specifieke reactie niet meer vertoont. Ook dit resetten is een simpele techniek. Daarmee verminderen of verdwijnen de allergieën of intoleranties.

Het uitzoeken van de verstoringen doen we samen. Het bewust zijn van de verstoringen die je klachten veroorzaken is essentieel. Jij voelt zelf wat je voelt, daarom heb je altijd zélf de regie tijdens de behandeling. Als je begrijpt waar je klachten en verstoringen mee te maken hebben, kun je er iets aan doen. Ik help je daarbij graag.

Een verstoring kan ook iets anders zijn dan voeding en wat er in de lucht zweeft, bijvoorbeeld tegen bepaalde personen je baas of de buurvrouw of een hond.

Ik kan je ook leren hoe je deze reset-techniek zelf kunt toepassen. Soms vinden we de oorzaak van een klacht in één sessie. Soms zijn er meerdere sessies nodig. Het is afhankelijk van hoe jouw lichaam reageert.

Ernstige verstoringen, allergieën waarbij anafylactische reacties op kunnen treden behandel ik niet.

Voor meer informatie kijk op de website van www.Qtouch.nl

Over Liduin

 

Ik heb door mijn jarenlange ervaring in de zorg veel gezien en gehoord. Ook gevoeld wat het met je doet om steeds voluit te gaan. Gevolg Burn-out.

Ik kan je helpen om te voelen wat een diepgaande ontspanning een blijvende transformatie is waardoor je leven op een positieve manier, ingrijpend veranderd.

Categorieën

Gerelateerde artikelen

Being Authentic

Being Authentic

Uitleg en voorbeeld van een Being Authentic behandeling voor een diepe ontspanning tot op zielniveau. Kom ook ervaren wat het voor jou kan doen.

Lees meer
Access® Bars

Access® Bars

De Access® Bars is om diep te ontspannen, het eindeloze gepraat in je hoofd te stoppen, te kiezen om gelukkig en meer van jou te zijn.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin